Aholaidassa, yksin koska treenikaverit pelkäsivät pakkasta. Kenttä oli kuitenkin nyt aurattu ja aurinko lämmitti mukavasti.

Reipasta seuraamista aluksi: jälleen sellaista peruskamaa, terävin särmä puuttuu mutta oikea paikka, kohtuullisen pysyvä kontakti. Otin välillä hihnaan ja koitin pikkasen aktivoida pakotteilla, näistä sitten lelupalkka. Nami kädessä ilman hihnaa on kyllä parempi, mutta vain sen namin ansiosta... toisaalta Lettu hakeutui ihan itse seuraamispaikkaan esim. eteenmenoilta poistullessa ja selkeästi "viihtyi" sivulla. Ehkä se on tähän vuodenaikaan ihan riittävä.

Maahanmenoja taasen: on se vaikeaa! istumisen kautta jatkuvasti! Pääsääntöisesti yksi käsky kuitenkin riitti ja jankuttamisestahan Lettu ei ainakaan parane, joten annoin olla.

Tein kolme eteenmenoa ilman sitä maahankäskyä: eka oli vähän "kaareva" mutta kaikki reippaita ja viimeinen suorastaan lujavauhtinen. Harmiksemme varikset ehtivät aina kipolle ennen kuin ehdin lähettää koiran, ihan kaikkea namia eivät kuitenkaan ehtineet popsia.

Lopuksi vielä maahanmenoja vapaana ollessa: tykkää jättää nyt kyynärpäät ilmaan ja kun siitä ei saa palkkaa, ryömii lähemmäksi. Eli sitä samaa mitä teki noin vuosi sitten. Odotetaans lämpimämpiä kelejä ja otetaan tämä oikein työn alle.

Mukava treeni kaikin puolin :) Onneksi namit loppuivat etten jäänyt liikoja hinkkaamaan!