Samalla kentällä samassa paikassa paikkamakuu kuin eilen, sillä erotuksella että olin yksi ja sade oli ihan minimaalista. Maa oli toki märkä. Ihan ekalla jättöyrityksellä Lettu meinasi nousta, otin koko homman maahanlaittoineen uusiksi. Sitten se meinasi nousta kun olin päässyt toiselle puolen kenttää, mutta ehdin sanoa mm niin se painui takaisin alas. Vähän tämän jälkeen kävin pari eri kertaa palkkaamassa, sitten vaihdettiin vähän kohtaa ja uusi harjoitus. Nyt jäi varman oloisena ja makasi pää pystyssä korvat eteenpäin, tästä sitten ansaitsikin kissanruokaa ja oikein mairittelevat kehut.

Pieni autotauko ja sitten maahanmenoja vapaana. Muutaman kerran tarjosi istumisen kautta mitä en tietenkään palkannut, mutta useimmat maahanmenot oli hyviä ja nopeutuivatkin toistojen myötä. Good.

Lopuksi eteenmeno mikä sitten menikin ihan käsille... nimittäin Lettu tsiigaili taas vaan kentän reunojen betonitörppöjä ja lähti ihan vinoon (siis tosiaan ainakin 45 astetta vinoon). Kutsuin sen pois parikin kertaa sillä seurauksella, että se ei lähtenyt eteen enää ollenkaan! Meni muutaman metrin ja kääntyi katsomaan että "kiellä nyt"... Tämän se teki vaikka kävin näyttämässä sille makupalapurkkia! Pari kertaa se sitten kylyehköltä matkalta jolkotteli purkille, ja enhän minä tietenkään tähän voinut hommaa jättää.

Otin eteenmenosuoralle pallopalkalla luoksetulon, joka oli taas hieno, suora ja nopea vaikka kuralätäköitäkin oli matkalla, palkkasin pari metriä ennen eteenistumishetkeä. Sitten vähän leikittiin, ja jätettiin pallo yhdessä sinne päähän. Seuraaminen eteenmenolähetyspaikalle oli hienoa! vaikka mulla ei ollut mitään palkan tapaistakaan edes taskussa (tämä siis pönkittää minun itseluottamustani, kirjaan sen tähän siksi). Nyt eteenlähetys onnistui joskin vähän varovainen Lettu taas oli. No, näitä takapakkeja on tullut ennenkin, ja ne kyllä unohtuu. Ja olenkohan jokus muuten oikein tänne kirjoittanut että en ota eteenmenoja tuolla kentällä just noiden törppöjen takia kun vain ja ainoastaan niin että koira varmasti tietää missä palkka on!