Viherlandialla tottistelemassa. Heräsin yht äkkiä tietoisuuteen että tämä on viimeinen viikko kun siellä saamme treenata... no pare myöhään kun ei milloinkaan :/

Ekaksi noutoa, isolla metallikapulalla. Lettu oli jälleen hyvin innoissaan ja varasti heti jos en pitänyt sitä tiukasti henkisesti "kiinni". Palautukset vaan ravilla ja huono ote kapulasta: yhden kulmahampaan takana (näinhän se on tehnyt pikkukapulalla muttei tällä isolla). Otin lisäksi pelkkiä luovutusharjoituksia joissa se pitikin sitten paremmin ja istui ryhdikkäänä.

Seuraamista kierrellen agiesteiden välissä ja läheltä seiniä. Täll kertaa noista ei ollut mitään haittaa, seuraaminen oikein hyvää!

Kakeja kokeilin niin että lettu ei pääsisi etenemään (keskikorokkeen takana) mutta se sitten kääntyi poikittain. Otin sitten pelkkiä asennonvaihtokäskysanantottelemisharjoituksia keskikäytävällä samalla analysoiden liikkumista: asennot vaihtuu nyt hienosti ja kaikki muut teknisestikin oikein paitsi se maasta seisomaan nousu jossa teputtaa välillä ihan reippaasti eteenpäin. Vaikka itse seison ihan lähellä..

Ruutua sitten vielä, muutaman kerran Lettu seisoi ruudun vieressä... mutta edelleen olen ihan tyytyväinen verrattuna siihen miten vaikeaa tämä oli aluksi. Kävin laittamassa koiran oikeaan paikkaan tuolta vierestä, ja se auttoi aina seuraaviin toistoihin. Voisipa kokeessakin käydä seisottamassa koiraa ruudussa ennen suoritusta!