Me ollaan huomenna menossa näyttelyn ohessa esiintymään pk-rotujen esittelyyn messarissa. Olen ajatellut että voisimme tehdä seuraamista, jättöliikkeitä ja luoksetuloa ja niitä nyt sitten yritin hioa tarkoiksi.

Seuraamisessa tänään taas hirmuista edistämistä. Ei auttanut muu kuin ottaa nami vasempaan käteen: vaikka en Lettua varsinaisesti imuuta se kuitenkin reagoi namiin pään takana vähän jarruttamalla lähemmäs kättä. Kokeilin välissä askellukset, edelleen vasemmalle askellukset ovat korjaantuneet, kummallista?

Luoksetuloa, ensin palkkasin pallolla lennosta, sitten meinasin ottaa eteen istumaan mutta Lettupa paahtoi ohi! Oli vähän nolona kyllä kun huomasi ettei pallo lentänytkään. Seuraavalla kerralla tuli niin lujaa loppuun asti että oikein tömähti mun jalkoihin, tämän jälkeen otin vielä lyhyeltä matkalta käsillä ohjaten suoraa ja tiivistä perusasentoa.

Jättöliikkeitä sitten vielä. Istuminen ja maahanmeno juoksusta sujuu hyvin, seisomisessa ongelmia, meni aina vaan istumaan. Kuitenkin uudella käskyllä nousi sieltä seisomaan. No, näitähän on ollut ennenkin ja todennäköisesti huomenna se ei edes muista etteikö voisi seisoakin heti.

Lopuksi treenailin niitä kaukoja. Muutaman kerran vaan yksittäisiä vaihtoja. Sillä vaikka ne on menneet viime aikoina hyvin, nyt Lettu taas kävi liian kierroksilla ja teputti ja vinkui. Ei hyvä.

Sitten ennen kuin lähdin töihin, lettu ja Laki otti yhteen pihalla. Lettu sai jalkaan runsaasti vuotavan haavan ja illallakin se vielä oli ihan kilmijalkainen. Saapa nähdä päästäänkö esiintymään..