Padasjoki, PAHA alo

tulipa sitten jäätyä tottikseenkin, ihan kokemuksen kannalta. Meitä oli viimisessä parissa kolme, ja me saimme vapaavuoron ensin. Otin miniseuraamisia ja sitten vaan seisoskeltiin. Lettu oli vähän jännittynyt.

Seuraaminen; jännittynyttä ja siksi ajoittain väljää. Kontakti kuitenkin ok, eikä lisäkäskyjä tarvittu. Ampumisessa loittoni hiukan, ja eka täyskäännös huono. henkilöryhmän vedin aika tiukasti, ja siinä myös jännittyi.

Jättöliikkeissä jännitys sitten vei pisteitä: valmistelevat osuudet surkeat. Itse liikkeet kyllä erinomaiset. Myös luoksetulo hieno.

Nouto: heitin surkean huonosti ja ihan vinoon, tuomari kuitenkin käski koiran antaa noutaa. Vino luovutusasento, muuten OK.

Telineillä heitin vieläkin huonommin, ja jouduin uusimaan heittoja. Siltikin kapula jäi molemmilla niin vinoon, että Lettu ei mennyt telineiden kautta kumpaakaan kumpaankaan suuntaan. (kokeen jälkeen otin a-estenoudon, eikä siinä ollut mitään ongelmaa kun kapula oli suorassa).

Eteenmeno oli omasta mielestäni täydellinen. Pikku kauneusvirhe tuli kun Lettu ikäänkuin ryömi muutaman askeleen eteenpäin kun lähdin kävelemään sitä kohti. Pysyi kuitenkin maassa.

Paikkamakuu viimeisenä. Lettu pysyi hyvin paikallaan, mutta kun toinen koira teki noutoja, alkoi se vinkua. A-estenoudon aikaan Lettu haukahtikin pari kertaa. Ei haittaa.

Telineiden epäonnistumisen takia pisteet putosivat 60:een. Eli koira teki ihan hyvää työtä :)