Aholaidassa JR:n kanssa. Aluksi sattui pikku haaveri, kun JR oli laittamassa Riiaa pois, otin Letun jo leikkimään. Riia karkasikin JR:ltä ja tuli Letun lelulle... no Lettuhan kävi päälle kuin yleinen syyttäjä. Ei kuitenkaan alkanut jahtaamaan nuorempaa vaan heti Riian väistäessä Lettukin lopetti tappelun. Oli kyllä selkäkarvat pystyssä minun ja vieraan koiran välissä niin kauan että JR sai Riian pois.

Tuon jälkeen leikkiminen ei oikein enää sujunut, mutta aloitin seuraamisen. Makkarapalkalla, liikkeelle lähtöjä ja palkka liikkeessä 3-6 askeleen päästä. Lähdöt oli vähän vaisuja mutta ei mitään varsinaista kärvistelyä kuitenkaan! Joka kerta lähti ilman lisäapuja mukaan. Otin sitten pidempiäkin pätkiä ja oli niissäkin ihan ok. Väliin paikalla käännöksiä ja taas liikkeelle lähtöjä. Oikein hyvä (viime aikoihin verrattuna).

Sitten muutama (5?) toistoa kaken maasta-istumisia. Välimatkaa n. puolioista metriä. Vain yksi istuminen (toinen) jäi vajaaksi. Nämä siis alkaa sujua!

Lopuksi vielä seuraamista liikkeenohjattuna. Tämä selvästi häiritsi Lettua (vai minua?), pitää harjoitella nyt aina kun on tilaisuus. Lyhyehkö pätkä kuitenkin vain, ja makkarat kädessä.

Eipä sitten muuta tällä kertaa, olin ihan tyytyväinen. Vaikka ollaan vielä kaukana "entisestä" Letusta, nyt tuntuu siltä että mahdollisuuksia palaamiseen vielä on.