Kotona, savuosaunan pellolla. Ruutu tehtynä valmiiksi ja piti ekaksi ottaakin, koska harakka kyttäsi taas niitä nameja.

Eka lähetys Lettu paineli suoraan ruutuun. Olin pikkuisen peittänyt makupala-alustan reunoja jotta se ei ihan paista silmiin, mutta tämä ei haitrannut. Otin toisen lähetyksen vietyäni lisää makupaloja Letun nähden, nyt se pysyi kiltisti istumassa ja tämäkin lähtö oli hieno. Ei enempää.

Tunnari. Kävin ensin tekemässä molemmilla vanhojen kapuloiden paikoilla (maassa asuvat kapularyhmät siis) ja ne meni hienosti. Ekalla Lettu pikkuisen kopautti hampaillaan ytä väärää (viereistä) mutta toi sitten kuitenkin oikean. Kolmas tunnari tehtiin sitten ihan upouusilla kapuloilla, tämäkin meni hyvin. Yhden kerran palkkasin vasta sivulle tulosta, kerran kun kapula oli vielä 
Letun suussa ja kerran kun se oli luovuttanut. Tällä tavalla voinkin ottaa toistoja tunnaristakin, kun Lettua ei lähetetä samalle kapulastolle useita kertoja!

kakea sitten, kovasti teputusta ja ennakointiakin, josta tuli epävarmaksi, ja sitten teputti. otin ihan lyhyeltä matkalta muutaman vaihdon jotta saatiin onnistuminen.

Lopuksi vielä kun koira olisi halunnut vielä duunata, otin seuraamista "serpentiininä" ja yhden liikkeestä istumisen. Ei moittimista.