Aholaidassa, hyvä sää. Kun ei ollut häiriötä koirakin pelitti hienosti - seuraaminen varsin mallikasta pitkästä aikaa. Aloitin treenailun eri päästä kenttää kuin yleensä, tein kaavion osiakin "nurin päin". Palkkasin harvakseltaan makkaralla ja tuntui että Lettu vaan intoutui kun joutui odottamaan sitä namia :)

Pysäytysliikkeitä otin vain yhden maahanmenon ja yhden istumisen, nyt skarppina itse ja varjosta katsoin että koira teki oikein. Nou problem. Maahanmenon palkkasin heti, istumisessa kävelin vähän kauemmas.

Lopuksi vielä estenoudot 700 gr omalla kapulalla: hyppynouto pk-esteellä, josta ihan kevyt ponnistus molempiin suuntiin, muuten hyvä liike. A-estenoudossa karkasi kapulan perään mutta teline ja kapulan käsittely hyvät. Siirtymiset kaikki seuraten ja edelleen harvakseltaan palkaten. Tästä kun siirryttiin eteenmenopaikalle, Lettu suorastaan piti päätään sylissäni :)

Eteenmenolla sitten vähän huonompi suoritus: palkkakippo oli eri päässä kenttää kun yleensä, ja Lettu katseli betonitötsiä matkalla ja vähän kaarteli. Kuitenkin eteni eikä mennyt niitä nuuhkimaan. Ei pysäytystä.