Lotilan kentällä keljonkankaalla, osin ihan vieraan porukan kanssa. Tarkoitus oli ottaa niitä ihmisistä poispäin menoja.

Miltei heti kun otin Letun ulos autosta, se jökitti. Jäi siis seisomaan eikä tullut vaikka kutsuin. Otettiin tähän nyt uusi lähestymistapa: viretilan nosto. Siispä leikitin koiraa ensin, sitten lähtöpaikalle perusasentoon, vähän aikaa seistyämme seurausta suoraan eteenpäin. Olipa Lettu nyt mukana hyvin! Välillä autoon ja samanlainen sessio hetken päästä, meni vielä paremmin. Kolmas kerta sitten niin että otin suoraan narupallohetsistä seuraamiseen ja pari ihan lyhyttä pätkää ja pallon kanssa takaisin autoon.

Porukka oli sitä mieltä että minun kannattaisi palkata sitä lelulla myös siellä suoran päässä, nyt käytin hyvittelyä ja makupaloja. Tämä on vähän hankala asia, sillä kyllähän Lettu leluista (varsinkin lentävistä) innostuu, mutta toisaalta se paras palkka sille on kyllä se että se tietää minun olevan erittäin tyytyväinen. Mutta kokeillaan :) ja ne ampumiset otetaan tähän mukaan, tällä kertaa ei ammuttu vaikka ensin olinkin niin ajatellut, se vaan unohtui.