Pönttiksessä voimalinjan alla (kanervikkoa, kivikkoa ja risukkoa).

Tein neljä janaa joissa jokaisessa yksi esine, yksi lähellä muut perällä. Eka janalle lähti hyvin, mutta löydettyään esineen jäi liiveistään kiinni risukkoon ja riisuutui väkivaltaisesti. Hukkasi esineenkin ja toi jonkun kepin. Laitoin Letun takaisin autoon ja menin paikkaamaan tilannetta.

Uusinta: nyt ei olisi halunnut mennä ollenkaan. Sain sen tuomaan sen ensimmäisen esineen, mutta ei mielellään tehnyt töitä, loput esimeetkin nostettiin mutta miltei väkisin. Huh huh. Nekin pistot mitä teki, ei pysynyt janoilla vaan haahuili siellä täällä... eli ei okkein sujunut niinkuin piti missään mielessä. Tein sitten muutaman pallonheitto treenin (heitin lelun alueelle Lettua kiinni pitäen, sitten menin toisesta suunnasta lähettämään) nämä onnistuivat kyllä.

Lenkin jälkeen tein vielä yhden janan koiran nähden, janalle kauas kaksi esinettä. Nyt oli vauhtia ekalla lähetyksellä hyvin, en palkannut vaan kehuin pikkusen ja lähetin uudestaan. Ensin epäröi, uudella käskyllä sitten lähti ihan yhtä reippaasti kuin äskenkin, ja löysi helposti esineen.

Täytyy nyt tehdä näitä helppohelppo treenejä, jotta suora eteneminen ja vauhti palaavat.