Seuraamisharjoittelut eilen ja tänään. Eilen oltiin megahäiriöisessä paikassa: mätsäri- ja markkinahumussa laukaanhovilla. Ensin kuljeskeltiin väenpaljouden seassa ja Lettu selvästikin oli siellä vaivautunut, mutta kulki mukana ja jopa heilutti häntää joillekin silittelijöille. Kun sitten aioin ottaa pienen pätkän seuraamista, se näytti siltä kuin ei olisi ikinä kuullutkaan koko käskyä! Seisoskeli mun takana, kärvisteli ja tietenkin, kun sillä oli hihna, varoi varmaankin sitäkin kun tämä paha ohjaaja on sitä joskus kauan sitten nyppinyt. No, nyt en nyppinyt vaikka ärsytti kyllä aika tavalla. Siirsin sitten auton sinne huvipuiston päähän ettei tarvinnut varoa ohiajavia autoja, ja kokeilin seuraamista uudelleen, nyt ilman hihnaa. Tämä meni jo paremmin. Kun eka kerran palkkasin, oli seuraava seuraamissessio jo melko hyvä! Vaikka siis kävimme autolla palkalla! Enempään aikaa ei sitten ollutkaan.

Tänään olimme Hoikan koululla, ja Lettuhan ei ole käynyt tuolla koskaan ennen - kenttä oli siis vieras ja sehän on varsin pk-kentän näköinen. Seuraaminen oli kärvistelevää mutta totaalijumi tuli vasta kun olimme ihan kentän toisessa päässä, ensimmäisen oikeallekäännöksen jälkeen. Nyt mulla oli se NEU-purkki takataskussa ja kun tuon jumituksen jälkeen sain Letun taas seuraamaan, palkkasin sen sitten. En tiedä onko se hyvä vai ei, ainakin palkkaustilanne on ihan erilainen kuin että jos sen käsinameilla palkkaisin. Ja tuon ekan palkan jälkeen se taas alkoi pelittää paremmin, ei hyvin mutta tuli mukana pysähtelemättä.

Seuraavalla kerralla kun pääsen ihan vieraaseen paikkaan tai tilanteeseen, pitää kokeilla sitä että istuskellaan vaan ja syödään tai leikitään, tosi kauan. Sitten vasta seuraamistreeniä kun Lettu itse alkaa pyytämään toimintaa.