Cittarin parkkiksella Seppälässä. Häiriötähän siinä on mukavasti, mutta tärkeintä olisi nyt totuttaa koira kovaan pohjaan.

Alkuun vähän seuraamista. Ihan katkeamaton kontakti ei ollut, mutta näin häiriökkäässä ympäristössä ei ollakaan treenattu aikoihin. Virtaa kuitenkin riitti ja koiralla oli iloinen ote hommaan.

Sitten ruutu, jonka olin rakentanut valmiiksi. Lettu hahmotti ruudun hyvin vaikka siinä oli parkkiruutua ja ostoskärrykoppia vieressä. Meni vauhdilla ja suoraan, makupala-alustalle.

Seuraavaksi metallinouto. Nyt en yhtään varoitellut enkä edes lämmittänyt kapulaa, heitin vaan. Kapula vielä oikein kimposi asfaltista ja kolisi pomppiessaan, eli ei jäänyt epäselväksi mitä materiaalia se on... no Letulla ei ollut silti mitään ongelmia sen tuomisessa, tai no, kyllä se käänsi kapulan tassulla parempaan asentoon ennen suuhun ottamista.

Sitten luoksetulo. molemmilla pysäytyksillä. Seisomisessa liikkui kaksi omaa mittaansa (noin) mutta pysähdys oli kuitenkin terävä eikä ravin kautta. Kävin tämän palkkaamassa ja jatkoin: maahankäskyllä pysähtyi heti ja meni maahankin, mutta tuli ravilla tähän, kuten myös loppumatkan. Ravi oli kuitenkin kovaa ravia, mutta silti.. otin toisen luoksetulon suorana ilman pysäytyksiä, nyt tuli laukalla loppuun asti.

Seuraamista uudelleen, nyt piiiitkään ja eri vauhteja. Jos noin seuraa kokeessa olen ihan tyytyväinen, joskin se olisi voinut olla paremmassa kontaktissa (pään asento lähinnä vähän matala). Sivuaskeleet ihan ok, myös sinne vasemmalle. Peruutuksessa on ottanut kummallisen istuen-peruuttamistyylin, pitänee tähän alkaa kiinnittää huomiota tuon pääsiäiskokeen jälkeen.

Lopuksi kake. laitoin letun ostoskärrykopperoon, jossa sen etutassujen eteen tuli jäinen polanne. Lettu teki tässä ihan täydellisen kaken! Kaikki asennot nopeasti ja takatassut pysyivät liimattuna maahan! Upeeta mahtavaa! Matkaakin oli se 12 askelta! No mutta mitä tekee ohjaaja tässä tilanteessa? Ei ainakaan lopeta onnistuneeseen suoritukseen, vaan alkaa jauhaa, ja koirahan tästä paineseen ja kaikki meni ihan v..ralleen. Hakatkaa mut :((