Piirinmestistokossa Vihtavuoressa. VOI-kehä oli kaukalossa mikä oli mainio juttu, siellähän viime viikonloppuna agiliidettiin :) Tuomarina Salme mikä sekin oli mukava asia. Lettu oli luokan eka koira mutta paikkamakuun jälkeen kävin käyttämässä Lakia omassa paikkamakuussaan niin Lettu sai hetken huilia autossa.

Paikkamakuu 10, ei mitään ongelmaa :)

Seuruu. Tosi hyviä ja tosi huonoja pätkiä. Selvästi kun tuli pitkää pätkää niin ettei voinut antaa uutta seuraamiskäskyä, Lettu hyytyi. Sitten kun tuli nopeuden muutos tai pysähdys, se taas skarppasi. 6,5.

Istuminen. Varmistelin vähän liikaa, Lettu istui heti. 9.

Luoksetulo. Itse luoksetulo oli oikein hyvä, Lettu laukkasi kaikki pätkät. Kuitenkin jätettäessä se ei ensin mennyt maahan ja sitten oli noussut istumaan ennenkuin ehdin kääntymään. Eka pysähdys olisi myös saanut olla terävämpi. 0.

Tässä välissä oli tauko ja loput liikkeet jatkettiin erikseen.

Ruutu. Lettu juoksi banaanikaarella vähän hitaasti kuitenkin laukaten, meni etureunasta sisään ja keskelle ruutua yhdellä käskyllä maahan. Loppuosa oli muuten hyvä mutta kun pysähdyin, Lettu ei enää seurannut vaan kääntyi mun eteen. 8.

Hyppynouto. Lettu karkasi noutoon melkein heti kun heitin kapulan, liikkuri taisi just ehtiä sanoa "käsky". Lettu huomasi itse että oli karannut ja tuli tosi vaisusti takaisin, kolauttaen esteeseen. Luovutus ok. 0

Metalli. Hitaasti mutta varmasti. 7,5.

Tunnari. Lettu meni vähän söheltäen kapuloille ja tönäisi omaa tassulla niin että se oli ihan toisessa kiinni. Toi kuitenkin sen oikean, vähän pyöritteli suussaan tuodessaan. Luovutus ok. 8,5.

Kaukot. sarja alkoi istumisella, sehän on meille vaikein. Toisella istu-käskyllä Lettu nousi päättäväisesti seisomaan. Muuta vaihdot meni oikein mutta maahanmenossa Lettu tuli eteenpäin melkein oman mittansa. 0.

Kokonaisvaikutus 8. Ihan olin itsekin tyytyväinen vanhan rouvan työskentelyyn näillä treenimäärillä!

Loppupisteet 182, ei siis jääty kuin 10 pisteen päähän tuloksesta. Jos ja jos...