Varnes-Hippoksella, ihan itsekseni (tai Askon kanssa joka toi pientä jännitystä treeniin kun välillä piti juosta pojan perään ettei ehdi tielle). Olin ensin treenannut Hessun kanssa ja se oli niin hyvä etten oikein osannut asennoitua Lettuun. Päätin sitten tehdä pelkkiä seuraamisia ja keskittyä täpäköihin käännöksiin.

Seuraaminen oli varsin hyvää kun oli namit käsissä, pidin kuitenkin huolen että heilutan käsiä reippaasti eikä koira saa niitä tuijottaa. Tämä onnistuikin hyvin vaikka käsien heiluttaminen kävelyn tahtiin on yllättävän vaikeaa! tein muuten tähän liittyvän mielenkiintoisen havainnon: kun lähden perusasennosta liikkeelle oikealla jalalla, vasen käteni heilahtaa samaan aikaan eteen ja ikäänkuin ottaa koiran mukaan. Kätevää! Ihan päinvastoin kun yleensä suositaan liikkeellelähtöä _vasemmalla_ jalalla.

Käännöksissä pyrin nyt sellaisiin teräviin sotilaskäännöksiin, ja Lettu ihan innostui tästä. Pysyi hyvin tarkkaavaisena ja teki lennokkaat takapään heitot. 90 käännöksissä vasemmalle se jopa tuppasi kääntymään liikaa, odotti vissiin täyskäännöstä.

Lopuksi vielä hiottiin perusasentoja sekä edessä että sivulla, oli aika hyvät :)