Hankasalmella, rinnepaikassa. Kamalan kuuma ilma ja hirveästi paarmoja. Koska olosuhteet olivat ihan karseat, päätin ottaa helpohkon treenin. Kiintorulla edelleen tiukasti ylhäällä.

Eka pisto alamäkeen, suora palkka (KH). Tämä meni sujuvasti. Toinen pisto ylämäkeen, hämypiiloja matkan varrella ja maalimies (MM) pahvilaatikossa. Ensimmäiset hämyt Lettu tarkisti ihan ok, mutta kolmanteen "jäi jumiin" Hyppi vasten ja kiersi ja kiersi. Tuli sitten lopulta pois, ihan ok.

Tähän väliin saimme sitten vähän vääränlaista häiriötä: Asko kaatui rattaiden kanssa ja Lettu juoksi katsomaan miten kävi. Pienen episodin jälkeen Lettu lähti uudestaan etsimään, nyt vähän eri kohdasta kuin aikaisemmin; meni taas tarkistamaan sen kolmannen hämypiilon mutta jatkoi sitten siitä oikealle piilolle. Sieltä irtorullailmaisu ja näyttö, hienosti.

Kolmas ja viimeinen maalimies (PL) oli sitten siellä alamäen puolella, lähetin aika paljon ennen metsään toivoen hyvää laatikkopistoa. Hienosti Lettu etsikin, tosin luulen että kävi siellä ekassa maalimiehen paikassa myös kun oli alueella aika kauan. Löysi kuitenkin ukonkin, täällä suora palkka (ruoka) ja pallo.

Lettu pysyi koko treenin ajan vapautuneena ja etsimään lähtemisissä ei ollut kärvistelyä. En ainakaan huomannut sen yrittävän kiintorullaa suuhun missään vaiheessa. Erinomaista!