JR ja ER:n kanssa. Otettiin Sofin kanssa yhtä aikaa tottista, eli nyt vähän enemmän häiriötä. Kyllä se näkyi, mutta ei kauheasti, aika mukavaa tottista Lettu teki.

Seuraamine oli ajoittain ihan loistavaa, mutta sitten jäin höyläämään sitä liian pitkäksi aikaa kun Sofi teki ohjattuja juuri siinä mistä meidän piti tehdä eteenmeno. Lettu sitten vähän (tai aika paljonkin) lössähti. No, näitä odotteluja voi tulla yllättäen vastaan kisassakin...

Välissä kuitenkin tehtiin jonkinlainen paikkamakuu, niin että toinen koira ja ohjaaja oli minun ja koiran välissä. Lettu meinasi nousta kun jätin sen, mutta meni yhdellä käskyllä takaisin alas ja pysyi sitten hyvin vaikka Sofi teki sitä noutoa siinä välissä. Kauhean kauaa en pitänyt kun maa oli kylmä edelleen.

Muutama tasamaanouto ihan vieraalla kapulalla: noudot oli hyviä mutta luovutuksen jälkeen Lettu nousi "fifi-istuntaan"?!? Takaisintulot edelleen vähän hitaita, eka kerralla tuli laukalla kuitenkin. Menot hyvät ja otti kapulan heti.

Joka välissä sitten sitä seuraamista... ei se nyt ihan kauhean huonoksi mennyt, ja eteenmenon valmistelevan osuuden seuraaminen oli aika hyvää. Eteenmeno nyt lähti suoraan, mutta lopussa alkoi kaartaa vinoon. Suoraan menomatka olis kyllä riittänyt jos olisi maahan käsketty.

Ihan ok treeni, vähän turhauttava mutta leikittiin lopuksi ja se kyllä korvaa kaiken, ainakin toivottavasti.