Laukaanteiden välissä, sama paikka kuin viimeksi ja samantapainen treeni, eli vasemmalle ukko, oikealle tyhjä ja lopuksi vasemmalle ukko. Tällä kertaa ei ilmaisuja vaan haettiin hyviä pistoja, erityisesti sille tyhjälle, hei-huudoin.

Eli alueelle mennessä otettiin hei-huudot molemmista etukulmista, sitten lähetin vasemmalle ja oikeanpuoleinen tuli sillä aikaa pois. Vasemmalle menossa kuitenkin se jyrkkä rinne ajoi Lettua taas juoksemaan alueen suuntaisesti eli ekalla kerralla löytöä ei tullut. Toisella lähetyksellä sitten upposi tarpeeksi syvälle ja löysi. Suora palkka.

Oikean puolen tyhjä pisto oli sitten hieno. Meni syvälle ja etsi tarkasti.

Vasemmalle sitten viimeinen pisto ilman mitään apuja. Ei meinannut upota tänne ollenkaan vaan jäi rinteen reunalle kuikuilemaan. Kun sitten lopulta menin lähemmäs, selvisi syykin: maalimies oli rinteen alla risujen peitossa ja Lettu lähestyi suoraan hänen yläpuoleltaan. Ei riittänyt uskallus "hypätä päälle" eikä Lettu osannut kiertääkään. Kun menin tueksi lettu sitten kiersi alapuolelle ja pääsi palkoille. Hieno juttu tässä oli kuitenkin se, että Lettu ei kertaakaan meinannut ottaa rullaa suuhun vaikka se roikkui alhaalla!

Jatkossa jos treenataan tuolla täytyy ottaa tuota rinnepiiloa, ja muutenkin tarkkailla ettei Lettu laiskottele ja jätä menemättä alarinteeseen.