Olipa eksoottista päästä treenaamaan keskellä talvea sisävaatteissa ja sukkasiltaan, lämpimään isoon, siistiin ja valoisaan tilaan. Tää tahtoo muuttaa Pohojammaalle!

Aluksi seuraamista. Ei ollut ihan niin tarkka ja täpäkkä kuin eilen, mutta ei kuitenkaan paineistunut eikä kärvistellyt vaikka paikalla oli ihan täysin vieraita ihmisiä, jos kokeessa tekee tuollaista olen ihan tyytyväinen (vallankin kun vertaa viimesyksyiseen).

Tunnari. Voihan krähmä! Käytössä oli ihan uudet kapulat, ja tehtiin koemaisesti, liikkurina RM. Kapulat oli aseteltu riviin, ja lettu toi reunimmaisen, joka ei tietenkään ollut oma.... lähetin uudelleen ja se toi taas reunimmaisen (väärän siis). Lopetin tähän koska seuraavaksi reunimmaisin olisi ollut oma, ja en halunnut sen tuovan sitä sattumalta. Uusia kapuloita kehiin ja asettelu nyt perinteisesti rinkiin. Tällä kertaa ei ollut mitään ongelmaa! Tehtiin muutaman muun liikkeen jälkeen uusiksi, ja nytkin tuli oikein. Ilmeisesti tuo rivimuodostelma tosiaankin hämäsi Lettua, ollaanhan me sitä joskus treenattu mutta ei kovin monesti.

Ruutu. Tarkoitus oli tehdä kisamainen suoritus ensin, eli ilman palkkaa ruudussa. No, Lettu suuntasi kohti paikkaa missä äsken tehtiin tunnari... kutsuin pois, ja sen jälkeen Lettu ei (Lettumaisesti) halunnut lähteä ollenkaan. Kehoittamalla sain sen kuitenkin menemään ruutuun ja itse asiassa tämä olikin vallan mainio suoritus, pysähtyi sinne hyvin ja meni käskyllä maahan, loppukuviotkin onnistuivat ihan jees - no seuraaminen olisi voinut olla tiiviimpää mutta pysähdyttäessä kuitenkin oli oikealla paikalla.

metallinouto. Eipä ole ollut tämä näin vaikeaa pitkiin aikoihin! Lettu vaan maisteli ja seisokseli kapulan luona, varmaan vasta neljännellä käskyllä otti sen ja toi. Otin tähän päälle sitten pelkkää luovutusta, siinä ei ongelmia. No, hyvä että tämä sattui nyt eikä kokeessa, pitänee mennä johonkin parkkihalliin heittelemään sille metallia :D

Luoksetulo. Otin ensiksi pysäytyksen joka oli löysä, sen jälkeen lettu ei meinannut laukata ollenkaan. Osasyynä oli varmasti liukas latia mutta toisaalta - pallon perässä laukkasi kyllä liukastelusta huolimatta. Nyt ei treenata pysäytyksiä ollenkaan vähään aikaan. Piste.

Välillä Lettu oli autossa ja lopuksi otettiin vielä ryhmäpaikkamakuu. lettu oli keskimmäisenä koirana ja minä menin ainoana ohjaajana näkösuojaan, muut kävivät palkkailemassa omiaan välillä, minä en. Oltiin reilut 3 minuuttia. Lettu oli erittäin levoton mutta ei kuitenkaan aikonutkaan nousta, mikä on tietenkin pääasia.

Kiitos paikallisille treenikavereille jotka huolivat minut mukaan tuonne paratiisisaarelle. Kuvia löytyy >täältä . Tarkkasilmäinen katselija saattaa huomata että meikäläinen häärää Letun ja Lakin lisäksi myös kolmannen koiran kanssa. Sumppa tuntui heti käteen mukavalta ja saapa nähdä päästäänkö me vielä jatkossakin treenaamaan yhdessä :) Kiitos Riikka!