Ylistönmäen parkkiksella piiiitkästä aikaa. Lettu kuitenkin näytti muistavan paikan, sen verran täpinöissäänse oli autosta ulos tullessaan eikä millään olisi lähtenyt kävelytielle ensiksi tarpeilleen.

Alkuun seuraamista. "Kenttä" oli paikoin mutainen mutta se ei näyttänyt haittaavan ollenkaan. Oikein napakkaa seuraamista tokihan Lettu hetkittäin vilkuili kun ympäristössä oli jos jonkinlaista liikehdintää mutta koitin palkkailla sitten hyvistä kontakteista.

Liikkeestä istumista, onnistui heti.

Tunnari. Huomasin vasta ottaessani kapulapurkin käsiini että olin treenannut ilman hanskoja, niinpä käteni varmaankin haisivat lihalle. Koitin kuitenkin pitää omaa oikeassa kädessä ja piirtää siihen vasemmalla, enkä sitten yhtään hankaillut sitä käsieni välissä. Lettu meni rauhassa kapuloille ja haisteli tarkkaan, aukoi suutaan viereisten kohdalla mutta otti sen oman kuitenkin. Vähän pureskeli tuodessaan. Otin muutaman luovutuksen sillä omalla vielä ja koitin silitellä kuonosta jotta se pysyisi kiinni, ja tietty hyvät palkat.

 Kake. I - s - i - m - s .Takapalkan olin laittanut valmiiksi ja selvästikään Lettu ei oikein uskonut että siellä mitään on. Asennonvaihdot olivat hitaat ja rauhalliset, mutta yhdellä käskyllä kuitenkin ja kaikki puhtaasti! Yhtään ei teputtanut eikä vinkunut! Hienoa!