ajoharjoitteluradalla. Ensimmäisenä paikkamakuu "ryhmässä" Myrtin kanssa. Menimme näkösuojaan, aikaa ei katsottu kellosta mutta kumpikin pysyi rauhallisesti koko ajan. Kun menimme palkkaamaan, Lettu syödessään kuitenkin rähähti Myrtille jota KH palkkasi lällyttämällä... no toivottavasti se ei ollut "henkilökohtaista" vaan ihan ruuan puolustamista.

Seuraamista, lähinnä pitkähköjä suoria. Ei loistavaa, mutta pääosin hyvin mukana. Tähän liitin liikkeestä seisomisen, ja kas, Lettu tarjosi useamman kerran istumista! Otin sitten kerran käsi-avusteisesti ja sen jälkeen pari kertaa ilman kättä, teki ihan ok. Äänensävy oli ehkä vähän väärä noissa ekoissa yrityksissä...?

Hyppy toko-avo-tyyliin. Esteen taakse istuminen on jo varma, mutta ongelmana on nyt se takaisin tulo: kääntyy niin paljon sivuun istuessaan että tahtoo kiertää takaisin. Otan ohjelmaan pelkät istumisesta luoksetulot hypyn kautta, jättäen koiran valmiiksi sivuun. Myös voisi erikseen tehdä hyppyyn lähetyksiä pallolla palkaten, jospa menisi vähän kauemmaksi.

Kake, kuudesta metristä. Ensin yksi pelkkä istumaan nousu josta menin heti palkkaamaan. Sitten koko liike ilman edes välikehuja. Luulisin että kympin liike! Toinen istumaannousu on kyllä hieman hitaampi kuin eka, mutta silti ihan reipas.

Eipä muuta tällä kertaa, koitan välttää jo hyvien liikkeiden jauhamista.