Haapaniemen loistavalla kentällä illalla. Kun kentälle oli jäänyt lakilta noutokapula ja huomasin että Lettu huomasi sen, otin noutoa aluksi, ensimmäinen siis heittämättä kapulaa. Hyvinhän tuo toi, mutta kun otin luovutuksen ja siirsin kädet sivuille, Lettu hypähti mukana. Otin sitten pari toistoa niin että ihan kyhyt heitto ja keskityttiin edessä istumiseen. Tokalla yrityksellä Lettu pysyi hievahtamatta kuono kohti mun naamaa kun otin kapulan ja laitoin sen sivulle kuin myös vasemman käteni. Näitä pitäisi muistaa treenata!

Sitten kakea. Otin kolme settiä: 2, 4 ja 6 metrin etäisyydeltä. Lettu teki kaikki asennot oikein (mitähän lie yön aikana miettinyt?) eikä juurikaan edes liikkunut, etenemää tuli vain seisomasta maahanmenossa (lakoaminen) ja seisomaan nousussa toinen takajalka siirtyi, sitten toisessa seisomisessa se toinen. Ei siis paha ollenkaan joskaan ei täydellinen.

Teinpä sitten luoksetuloakin takapalkalla: ekalla vapautus taakse ekasta pysäytyksestä, toisella toisesta. Molemmat meni hienosti, lettu tuli hyvää vauhtia mutta pysähtyi silti napakasti! Tuollaisen "vaihteen" kun sille saisi tokokokeeseenkin!

Seuraamista: enimmäkseen pitkää suoraa ja paljon juoksua, lähellä reunapenkkoja ja kohti reunoja. Vanhoja reunapeikkoja ei tunnu enää olevankaan, kiva juttu!

Lopuksi otin pitkästä aikaa eteemenon. Lettu suorastaan tärisi vihjesanan kuullessaan, ja valmistelevan osuuden aikana se meni matalana ja edisti ainakin puoli metriä. Mutta lähti se sitten lujaa! Ei maahanmenoa.

Tosi kiva ja viihtyisä treeni, oikein nautin :)