Tarkoituksena harjoitella lähetyksiä ja etsintää. 5 maalimiestä, kaikilta suora palkka. Rulla asennettuna niin että Lettu ei saa sitä suuhunsa.

Ekalla KH umpparissa, hyvin meni. Tokalla ei heti löytänyt, uusi lähetys, teki todella hyvän piston etukulmaan muttei taaskaan löytänyt: MS olikin vähän edempänä alueella. Kolmannella kyllä löysi, mutta Lettu ei halunnut mennä mm:n luokse! MS sai kuitenkin palkattua mutta joutui houkuttelemaan ja höpöttelemään kovasti. Lettu tosi jännittynyt.

Kolmas HL, tämä oli hyvä kaikin puolin.

Neljäs KH taas umpparissa: ensin Lettu ei meinannut edetä aluelle tarpeeksi syvälle, jouduin lähettämään uudelleen. Lähti jo aika vaisusti, mutta löysi kuitenkin.

Viides MS, nyt Lettu lähti hyvin ja löysi heti, mutta hyljeksi maalimiestä! Ei uskaltanut mennä lähelle ennen kuin itse menin sitä tukemaan. Vietettiin sitten piilolla aikaa ja MS syötti kovasti makkaraa. Toi syötellen pois, siinä vasta Lettu alkoi vapautua.

Lisää tällaista suorapalkkaharjoitusta jotta saadaan hyviä palkkoja nopeasti. Syötellen poistuonti toimii myös, mutta minun on silti mentävä piilolle.