Liikkeestä istumisia; taas valmistelevaa osuutta pidentäen aloitus 4 askelta ->14 askelta. Kaikki istumiset onnistuivat. Tarkistusmaahanmeno sensijaa vaati kaksi käskyä, myös seuraavalla toistolla. Kolmannella yrittämällä, kun itse keskityin kunnolla, Lettu sentään meni heti eka käskyllä maahan.

Eteenmeno: ER vei purkin niin että Lettu näki, ei kuitenkaan mitenkään osoiteltu eikä hetsattu. Purkki sitten näkymättömissä. Vihjesanalla Lettu oli heti juonessa mukana, ja tarkoitukseni oli ottaa n. 6 askeleen valmisteleva osuus, mutta Lettu karkasi. Juuri kun avasin suuni antaakseni sille kesäkyn, se huomasi tehneensä virheen ja jarrutti, kun sain käskyn sanottua lähti kuitenkin mutta ei ihan niin vauhdilla kuin ensin meinasi. Eteenmeno kokonaisuudessaan vähän vino (ehkä juuri tuon epäröinnin takia) mutta koira kuitenkin huomasi purkin kentän laidalle saapuessaan.

Paikkamakuu: ER tuli ottamaan tottista häiriökoiraksi, minä jätin Letun ja menin 30 askeleen päähän. Jäin seisomaan selin, mutta käytin peiliä. Puolen minuutin jälkeen Lettu nousi, jolloin heti käännyin ja moitin sitä, lähdin samalla kävelemään sitä kohti. Lettu meni takaisin maahan, jolloin aloin kehua ja jatkoin kävelyäni, kävin palkkaamassa. Palasin takaisin 30 askeleen päähän (jäin selin), nyt makasi varman oloisesti, kävin sitten 2 kertaa sen vielä palkkaamassa. Loppupalkka oli lihahyytelöä, sen syötin maassa + samanaikainen vapautus. Kokonaisharjoituksen ajaksi tuli 6,5 minuuttia! Paranee koko ajan!