Kyllä nyt turhauttaa ja masentaa. Toko Pihtiputaalla meni edelleen huonosti, huonommin kuin vielä koskaan. Ei voi olla tottakaan! Miksimiksi miksi?

Ennen luokan alkua otin muutaman tunnarin, joista eka meni väärin mutta nätisti korjasin sen ja sitten tehtiin kaksi onnistunutta. Sitten seuraamisia namipalalla, vähän teddykarvalla leikkiä ja eikun kehään. Tuomari (Mauri Pehkonen) löpisi tovin ja tarkasti sitten juoksut, ja eikun kehään.

Paikallamakuusta 10, vaikka alkuun tätä vähän pelkäsin, nimittäin piilo oli kaukana kentän ulkopuolella. Mutta onhan näitä treenattu - silloin joskus... Jo paikallamakuusta pois lähtiessä Lettu vänkäsi "äkkiä pois kehästä" mutta lähdin sitten sitä syöttelemään ja seurauttelemaan sinne inhottavampaan päähän kenttää, joskaan siellä ei edes namilla seurauttaminen ottanut onnistuakseen.. Käytiin myös vähäsen maistelemassa metallikapulaa.

Seuraaminen sitten kuitenkin 0 - Lettu seurasi pari ensimmäistä suoraa ja parit ensimmäiset askeleet kohtuullisesti, mutta jämähti sitten seisomaan keskelle kenttää. keskeytin.

Liikkeestä istuminen 0! Jäi seisomaan!

Luoksetulo 5. Periaatteessa ihan ok itse liike, mutta oli veltto vauhti (laukkasi kuitenkin) ja myös pysähtyi veltosti, vino asento edessä ja taisi tarvita kaksi käskyä sivulle siirtymiseen.

Ruutu 0. Lähti hyvin, suoraan ruutuun, kurkkasi etureunalta että "ei näy namia" ja kääntyi. Yritin käskyttää suoraan maahan mutta ei ekalla mennyt, sitten kun meni tuli jo kokonaan ruudun ulkopuolelle. Loppuosassa tuli seuraamiseen aika hitaasti.

Hyppynouto 7. Itse nouto normaali, mutta vasta toisella (vai kolmannella?) käskyllä sivulle.

Metallinouto 0. Lähti ok kapulalle mutta jäi sitten intensiivisesti haistelemaan maata ennen kapulaa - väisti siis. Toisella käskyllä sitten toi ilman ongelmia, mutta ei tullut luovutuksen jälkeen sivulle kolmannellakaan käskyllä.

Tunnari 6. Tämä kuitenkin onnistui! Lettu meni ravilla kapuloille ja haisteli tarkkaan, toi rauhallisesti eikä edes pureskellut! Vaan sitten sivulle siirtyminen taas vaikeaa, vasta toisella käskyllä.

Kake 0. Tässä veltot ylösnousut, maasta istuminen vajaa, sitten seisomasta istumiseen tarvitsi kaksi käskyä samoin maasta seisomaan sekä lopussa perusasentoon noustessa. Kuitenkin kaikki vaihdot teki eikä ennakoinut, eteni vain seisomasta maahan menossa ja ihan vähän seisomasta istumaan menossa, yhteensä n.30 senttiä.

Kokonaisvaikutus 6, missä oli minusta 6 pistettä liikaa. Ei tuosta olis tarvinnut antaa mitään. Yhteensä 104 mikä onkin meidän huonoin tulos ikinä.