Ladun majan alaparkkiksella, itsekseni. Palkkana käytin tänään leipäjuustoa, sen olen jäljelläkin huomannut mitä parhaimmaksi makupalaksi, täytynee sitä joskus ihan varta vasten ostaakin! Pallolla leikittiin sitten vasta ihan lopuksi.

Seuraamista otin aika paljon, pääpaino niissä pitkissä suorissa. Lettu teki tänään parasta seuraamista sitten mammaloman, kontakti pysyi ja sivuttaisväljyyttäkään ei ollut. Täyskäännökset ovat vaan vajaita, nyt teen niissä aina taka-askeleita jotta saisin Letun peruuttamaan kunnolla. Pitäisiköhän kokeilla kääntyä enemmän tai ottaa sivuaskeleita? Nyt olen käyttänyt ennen käännöstä vihjesanaa ja Lettu alkaa sillä kyllä kääntyä, voisinko vähän myöhäistää sitä? Mietitään.

Seuraamisen lomassa otin kaikki jättöasennot (kävelystä), nou problem.

Luoksetuloja sitten, tein aika pitkällä matkalla ja kutsuna kunnon kiekaisu. Se saa Letun kyllä lähtemään heti laukalla. Vähän kaartaen se kuitenkin tuli ja lopussa muutama raviaskel, kuitenkin eteenistumiset suorat? Outoa.

Eteenmeno sitten viimeiseksi, tämä oli ihan hyvä, olisi voinut juosta kovempaakin.

No, pyörälenkin jälkeen sitten karu totuus tuli esiin: Letulta tuli taas veristä vuotoa ja eihän siinä sitten muuta kuin antibioottikuurille. Ei tarvitse haaveilla niistä elokuun jälkikokeista. No toisaalta, jos sillä vieläkin on maha kipeä, ei ihme ettei se eteenmenoissa ja luoksetuloissa pingo ihan entistä vauhtia. Hyvä että tekee kuitenkin.