Maastossa oli edelleen lumipeitteisiä kuoppia, tällä kertaa niihin upposin onneksi minä eikä Lettu. Treenissä ajatuksena oli nyt luoda koiralle positiivista mielikuvaa maalimiehistä ja työskenetelystä.

Ekan maalimiehen (MH) näki tieltä kun tulimme alueelle. Ei kuitenkaan halunnut katsoa metsäänpäin (vältteli), mielummin katseli vain keskilinjalla seisovaa AA:ta. Lähettäessä kurvasi reilusti sivuun, kutsuin pois. Uudella lähetyksellä eteni suoraan, mutta ei kovin innokkaasti, ja maalimiehelle meni vähän anteeksi pyydellen. Suora palkka (onneksi) ja MH toi syötellen pois.

Tokalle (KH) annettiin ääniapu. En itse sitä kuullut mutta lähetin koiran kun se oli selvästi menossa. Se paras into tästäkin kyllä puuttui. Löysi heti. Suora palkka. Syötellen pois.

Kolmas oli peräänjuoksu pienellä viiveellä (MH). Nyt oli vauhtia ja suoruutta. Suora palkka. Käyttäytyi hyvin maalimiehellä, hain itse koiran pois.

Neljäs samoin kuin kolmas (AA). Karkasi lähetyksessä mutta annoin mennä, vahvistakoon itsetuntoaan. Suora palkka, hyvä käytös. Hain koiran pois.

Tyhmä tyhmempi tyhmin minä. Olin unohtanut loppulelun autoon. Grrrr. Onneksi oli ylimääräisiä makkaroita joilla vein koiran pois.