Kun loman viimeinen päivä koitti, otin itteäni niskasta ja raahauduin Leduusan & namipalojen kanssa pihamaalle. On se ihme ettei saa treenattua vaikka aikaa olisi huru mykke?!
Kakeja, maasta seisomaan nousuja about 15, pari maasta istumaan nousua ja maa-seiso-maa-seiso sarja, sekä maa-istu-seiso. Koko ajan takapalkalla, ja vaihdellen etäisyyttä 2 - 7 metriä. Ihan ekoissa seisomaan nousuissa otti askeleen eteenpäin, sitten alkoi pysymään hissinä. Kaikkein pisimmästä matkasta myös yksi askel eteenpäin, se olikin vähän niinku kokeilu. Täytyy lisätä matkaa varovasti. 3 - 4 metristä oli nyt ihan loistava, ja erityisen tyytyväinen olin tuohon viimeiseen sarjaan missä siis myös istuminen.
Ruutua, tätäkin tosi monta toistoa. Makupala alusta ekalla lähetyksellä, sen jälkeen alusta tyhjillään siellä (jota Lettu ei noteerannut). Hyviä ruutuunmenoja monta, mutta väliin myös muutama vajaamittainen, näissä Lettu kääntyy minua kohti ennen ruutua ja seistä toljottaa... kävin viemässä sen pidemmälle ja sitten jätin seisomaan ruutuun, kutsuin pois ja pidettiin bileet. Onnistumisia tuli nyt kuitenkin selvästi enemmän kun näitä epäonnia, ja tällaisenaan uskaltaisin jopa lähteä kokeeseen yrittämään. Tosin vieraassa paikassa ei varmaankaan suju näin hyvin.
Lopuksi seuraamista joka suuntaan ja myös juoksussa, itse seuraaminen vallan mainiota, oikealle käännökset hyviä ja enimmäkseen myös vasemmalle. Vilkaisu menosuuntaan tulee helposti, siispä jälleen palkkailin kesken käännöksen ennen kuin ehtii vilkaista. Täyskäännökset tänään huonoja, jää vajaaksi.