Haapaniemen pallokentällä. Kuuma ilma mutta Lettu kävi uimassa ennen treeniä eikä kuumuus vaivannut ollenkaan.

Ensiksi seuraamista. Kovin innokasta, oli kuitenkin hiljaa eikä edistänyt juurikaan, sensijaan pientä sivuttaisväljyyttä oli mutta sekin pysyi silleen tasaisena eikä seilannut. Kontakti säilyi aivan loustavasti vaikka pojat potkivat palloa kentällä.

Ruutu. Ekalla lähetyksellä Lettu meni ruudun viereen ja oli käymässä siihen maahan jolloin kutsuin sen takaisin. Otin pienen seurautuskiepin ja lähetin sitten uudelleen. Nyt meni ruutuun (etumerkin ulkopuolelta tosin) ja siellä heti käskystä maahan. Kävin palkkaamassa ja tein kävelyt pari kertaa (välissä palkka) ja sitten kutsuin seuraamiseen nami valmiina vasemmassa kädessä.

Kauko. Reilusta kymmenestä metristä pelkkä istumaan nousu, pienen viiveen jälkeen heitin palkan - harmi vaan kun en saa heitettyä noin kauas eli Lettu joutui tulemaan eteenpäin ottamaan nami.

Metallinouto. Mulla oli tarkoitus palkata luovutuksesta mutta heittämällä taakse palkka, niinpä mulla oli nami valmiina kädessä. Lettupa tulkitsi tämän niin että saa varmaankin vauhtipalkan, ja pudotti kapulan! Tätä sitten säädettiin muutaman kerta kun välillä mulla oli se nami väärässä kädessä ja välillä Lettu ennakoi ja luovutuksen jälkeen jo pompapsi ylös.. tarkkana pitää olla.

Tunnari. Vein kerralla kaikki kapulat enkä omaa kovin kauaa kädessä pitänyt. Hienosti Lettu meni ja nuuhki, ei yrittänytkään kolistella vääriä, ja toi oman. Hyvä!