Meidän jääkenttä alkaa olla jo liukas, ja se näkyy Letun tekemisissä. Sehän on kovin varovainen tassuistaan muutenkin.

Seuraaminen melko lyhyt pätkä juurikin tuon liukkauden takia, mutta se oli ihan ok.

Luoksetulo, viistottain kentän poikki kuten Kannuksessa. Takapalkka. Lettu lähti tosi vaisusti, eka pysähdys kuitenkin hyvä. Toinen pätkä laukalla mutta pysähdys venyi ja venyi... kun se kuitenkin meni maahan palkkasin sen tästä. En ottanut uusiksi. Nyt on mahdotonta sanoa johtuuko tuo alun hidastelu siitä että liikkeen "asettelu" oli outo, sehän selittäisi huonon suorituksen viime kokeessakin? Vai vaikuttiko nyt vaan liukkaus? Vai molemmat?

Sitten ruutu, meillä olikin siellä palkka valmiina. Suoraan meni ja vauhdilla. Menin sitten ruudun luokse ja kokeiltiin koiran siiretlyjä reunoilta ruutuun. Periaatteessa meni ihan hyvin, mutta tokihan kun Lettu on näin lähellä minua se pyrkii koko ajan vielä lähemmäs. Lisäksi siltä kyllä puuttuu sellaista "yritän edes jotain" tsemppiä mitä tässä tehtävässä tarvittaisiin. Kun palattiin yhdessä lähetyspaikalle, jätinkin sitä seisomaan merkille ja lähettelin molemmilta puolilta kuten EVL:ssä. Ekalla kerralla Lettu oli että "täh" mutta toisella kerralla sitten meni hyvin -  sama juttu kun vaihdettiin puolta. Ihan täpövauhdilla se ei enää ruutuun mennyt mutta reippaasti ravilla.

Vielä kokeiltiin merkille lähettämistä. Ensin yritin vain tolpankiertotyyliin mutta lettu ei käsittänyt ollenkaan. Sitten laitoin makupalan merkin taakse. Tässä oli se ongelma että lettu meni ja otti makupalan mutta palasti samaa tietä takaisin. No, toki pysähtyyhän se kun sen pysäytän mutta miten saada se merkin taakse seisoksimaan?

Tunnaria uusilla kapuloilla. Pidin huolen että oma ei päässyt makupalojen kanssa kosketuksiin enkä kovin kauaa sitä hajustanut, mutta puhaltelin käsiini koittaen näin niitä kostuttaa.  Varsinainen tehtävä menikin sitten ihan nappiin :)

Kakeja. Edelleen ekan käskyn noudattamattomuutta mutta vaihdot puhtaita. Ehkä meillä on vielä toivoa!