Olin käynyt edellisiltana tekemässä (=merkkamassa) janan Pönttövuoreen. Nyt sitten tein jäljen, joka lähti janalta 20 metrin kohdalta (koko jana oli 30 metriä). Itse jälki oli vain n. 100 metriä ja siinä oli yksi kulma, 5 kapulaa, ja ajettiin melko tuoreeltaan (n. 15 min).

Lettu lähti janalle _viivasuoraan_! Se eteni nenä pystyssä, ja kun tuli jäljelle nokka painui maahan ja se tarkasti takajälkeä ehkä 2 metriä ja kääntyi oikeaan suuntaan. Mä olin niin ihmeissäni tästä täydellisestä suorituksesta että meinasin unohtaa lähteä perään jäljelle.

Jälki mentiin aika vauhdilla (kun en taaskaan älynnyt jarrutella yhtään). Eka kapula kuitenkin nousi mistä olin myös extra tyytyväinen, sitten leijailin pilvissä loppumatkan... kakkoskapula juostiin sivusta, tosin se olikin sellainen vajaa 2 milliä paksu oksa. Kulman vähän oikaisi mutta loput kapulat nousivat taas helposti.

Kyllä tämä vähän häkellyttää, missähän tuo koira on tän kaiken oppinut? Kisapaikkakin kun saatiin, nyt alkaapi pikkasen jo jännittää :D