Piirinmestikset lähestyy. Letulta on nyt jätetty Rinexin lääkitys pois ja treenimielessä menimme möllikisoihin.
Konkarirata oli tosi haasteellinen. Niin haasteellinen että vasta nyt tajusin että siinä ei ollut kontaktiesteitä ollenkaan... No eipä väliä.
Alku oli ikävä sillä eka este oli okseri ja heti sen perään taaksevienti. En voi jättää Lettua lähtöön vaan pitää mennä yhtä aikaa, no ihme ja kumma se meni kakkoshypyn taakse vaikka en ehtinyt ihan hypyn viereen ohjaamaan. Okserin rimat kuitenkin kolisi :(
Sitten vaikea, ahdas kieputus ja putki sekä pussi peräkkäin. Pussin jälkeen otin päällejuoksulla Lettua hypylle vastaan mutta olin vissiin liian lähellä ja Lettu meni hypystä ohi. Olisi riittänyt ihan tavallinen vedätysohjaus.

Sittentaas putki ja päällejuoksu + kieputtelua muurin ja renkaan ja parin hypyn ympärillä, tässä Lettu luki yhden ylimääräisen hypyn (renkaan), olin taas liian lähellä selvästkin... loppurata meni ihan ok ja jopa kepit pujoteltiin ihan reippaasti :) 

Otin uusintayrityksen mutta ihan turhaan: Tehtiin ne ihan samat virheet kuin ekallakin radalla, väittäisin että Lettu meni vanhasta muistista eikä ollenkaan kysellyt minne mentäisiin nyt!  Koska okserin rima kolisi jälleen, otin kisan päätteeksi vielä pelkän lähtötilanteen ja palkkasin sen pallolla.

Kun nyt vaan kisoissa muistaisin että Lettu ei käänny tiukemmin jos olen lähellä, Lakihan toimii niin... Lettu tarvitsee tilaa ja luottamusta.