Letun oksentelu ei loppunut - itse asiassa se vaan paheni - kunnes aloitettiin Pepcid-kuuri. Kun oksentelu saatiin näin kuriin alkoi ripulointi. Lisäksi lettu heittäytyi täysin syömättömäksi, vettä se sentään joi.

Viikonloppuna sitten keittelin riisiä ja lisäsin sekaan Inupekt-fortea tupla-annostuksella ja viimeinkin tuntuu siltä että koiran molemmat päät ovat tukossa, eli ruoka alkaa pysyä sisällä. Lettu on ollut hetkittäin hyvin kipeän oloinen mutta sitten taas välillä ihan ok, joskin väsynyt.

Kuulosteltuani muiden kokemuksia olen päätynyt siihen että todennäköisesti kyseessä on jonkinsortin ärhäkkä vatsatauti. Se, että meidän toiset koirat eivät ole sairastuneet on tietysti vähän outoa, olisiko Letulla heikompi vastustuskyky? Tai sitten pelkästään Lettu on popsinut esim. ketunkakkaa jota tuolla pihassa näkyy olevan, ja saanut siitä tartunnan. Who knows.

Vielä palatakseni Letun verikokeisiin: sen kilpirauhasarvot olivat täysin kunnossa! Muutama vuosi sitten mitattu korkea TSH-arvo olisi siis vain "normaalia" vaihtelua. Lettu on jo 8-vuotias ja sen kilpirauhanen toimii edelleen. Nyt ehkä hieman harmittaa se että tuon takia en silloin aikoinaan astuttanut sitä uudelleen... no, onneksi sen ainoa jälkeläinen Laki on jo lisääntynyt joten sukuhaara elää.