Varnes-hippoksella. Kamalan kuuma, tänään enempi tokoliikkeitä:

Seuraaminen oli taas vähän kärvistelevää, etenkin kentän laitoja lähestyttäessä. Kun olin itse reippaampi koirakin reipastui, mutta kun sitä niin helposti jää odottelemaan että tuleeko se vai ei. Varsinkin lopussa tuli kyllä ihan hyvääkin seuraamista.

Kake oli tänään hieno, 6 mtriä välimatkaa. Luoksetulot sensijaan eivät: tuli vallan ravilla, pysäytin tai en. Selvästi koki tämän nyt epämukavaksi?

Ruutu on ihan totaalihukassa. Koira kyllä meni ruutuun, mutta juoksi ensin tuulen alapuolelle ja sieltä ilmavainulla makkaroille. Kun makkaraa ei ollut, ei tiennyt mihin mennä. Yhden onnistuneen ruutuunseisomisen sain tehtyä ilman makkaroita. Tämä täytyy nyt alkaa treenaamaan jotenkin muuten.

Metallinouto pikkukapulalla (kalju) ja 80cm hypyllä. Eka kerralla ei löytänyt kapulaa heinikosta mutta etsi sitkeästi ja toi sitten heti reippaasti. Toka kerta meni hyvin. Ote on huono mutta ei se kapula putoakaan.

Kokonaisuutena treenistä jäi sellainen olo että koira on vähän vetämätön. Olisko väsynyt eilisestä reissusta, ja juoksutkin on pahimmillaan..?