Noukan nurtsilla tokojuttuja. Aluksi seuraamista vähillä eleillä ja riemukkailla palkoilla. meni aika hyvin meiltä molemmilta vaikka itse sanonkin... :) Jättöliikkeistä vain se istuminen, tämähän on varma (ainakin treeneissä).

Luoksetulo. parikertaa takapalkka ja näillä pysäytykset, kuitenkin vauhdin ylläpitämiseksi pidin myös palloa kädessä. ja toimi muuten hyvin! Lettu oli ihan vietereillä seisomisessa että kumpaanko suuntaan lähdetään :) Muutama läpijuoksutuskin väliin (pallopalkka) ja kerran otin loppuperusasentoon mutta tässä kiepsahti suoraan sivulle. Se on tässä yhteydessä sallittua. Sitten viimeisellä kun otin ilman pysäytyksiä loppuun asti, tuli kuitenkin eteen istumaan - ja tiiviisti.

Ruutu, sinne olin vienyt etukäteen palkkaa. meni hyvin vähän banaanisti juosten, hoksasi heti palkat.

Metallinoutokapulaa sitten. Yksi kokonainen nouto ( ei moittimista tässäkään) ja sitten kapulan pitoa ja luovutusta. Tässä lettu oli ihan tohkeissaan eikä ollenkaan lysähtänyt vaikka pidätytin pidempäänki kapulaa siinä edessä istuessa.

Lopuksi kaukoja. Voihan murheenkryyni. Tämänpäivän ongelma oli ensimmäinen istumaannousu, ei millään, ei sitten niin millään. No, onneksi on muitakin ongelmia kuten tuo eteneminen... päädyin sitten tekemään lähiohjausta seiso-maa-seiso-maa.. välillä meni upeasti välillä taas ei. Nyt alan tosiaankin uskoa että Letun rakenteella olisi helpompaa tehdä vaihdot pitäen etujalat paikoillaan mutta kun sitä on alettu opettaa tekemään ne takajalat paikoillaan, on tätä vaikea alkaa muuttaa. Se ikäänkuin kasautuu myttyyn maahanmennessään ja toki tässä asennossa liikuttaa myös niitä takajalkoja ja kun se sitten nousee vieteri aukenee ja piiiiitkä koira liikuttaa vain niitä etujalkoja. JOS se olisi opetettu siirtämään takajalat taaksepäin ei tätä ongelmaa (ehkä) olisi. Vaikea selittää, pitäisi kuvata sen tekniikkaa vdeolle.

Lopuksi pallopelejä.