Omalla pellolla ruututreeni, samoin kuten viimeksikin, eli eka ruutu valmiina ja sen jälkeen lähetykset eri sivuilta kun mitä makupalat viety. ruudun koko 1,2x1,2m, lähetysmatka n. 7m. Ekalla lähetyksellä kiersi oikean etukulman mutta silti meni suoraan merkeille, muut meni ihan suoraan. vauhtia ei ollut nimeksikään, johtunee ikävän piikkisestä pohjasta (jäässä).
Menin sitten ottamaan seuraamista vasta lanatulle alueelle, ja se oli aika mukavan tuntuista. Kontakti herpaantui siirtyessämme alueelta toiselle mutta sen jälkeen ei välittänyt mistään ympärillä tapahtuvasta. Ei kovin pitkästi.
Lopuksi otettiin pari pujottelua palkkaus lampaanhännällä, jota intoontuikin sitten repimään oikein urakalla (niin että mulla on mustelma poskessa). Tämähän on harvinaista että Lettu leikkii innokkaasti treenin jälkeen! Kiva!
Ulkovarastoa siivotessa minun piti muutaman kerran viskata Lettu sieltä pihalle niska-perseotteella. Se oli sen näköinen että olen tappamassa sitä... kun vielä keksin kokeilla aisan vetoa, Lettu varmaan luuli että olen tullut hulluksi. No, hyvittelin sitä sitten leikkimällä ja lepertelemällä, tuskinpa sille mitään traumoja jäi.