Omassa pihassa, Vähän liukasta mutta kuiva lumi maassa.

Seuraamista, lähinnä niitä vasemmalle askeleita, vähän peruutusta ja sitten paikallaan olemista (perusasennossa siis). Yllättäen Lettu ei tänään edistänyt yhtään joten vasemmalle askeleet olivat kerrassaan helpot tehdä, ja taaksepäin menokin sujuvaa!

Ruutu, olin tehnyt sen valmiiksi ja se oli melkein tiellä, niin että makupala-alusta oli näkymättömissä kunnes koira on jo ruudussa. Lähetysvaiheessa tulkitsin Lettua väärin ja vähän ihmettelinkin miten se bongasi ruudun niin nopeasti: no sehän juoksi peräkärryn luokse.... Uusi lähetys ja nyt kunnollinen paraatiseisominen jotta koira varmasti näkee merkit. Ja sinne meni, suoraan ja lujaa.

Tunnari, jotka väärät kapulat olin myös käynyt laittamassa valmiiksi ja nyt vaan alkirituaalien saattelemana vein oman sinne sekaan. hajutehtävä oli siis helppo (omanakin oli jo kerran käytetty oma) joten vaikeutin laittamalla kapulat riviin, joskin vähän kaarevaan riviin. Ei kuitenkaan mitään ongelmia, Lettu toi heti oikean.

Kake, ja jälleen käytin hyväksi lunta ja aurattua aluetta. Lettu eteni koko sarjassa noin 30 senttiä, mutta se oli juuri sen verran että viimeisessä maahanmenossa sen kyynärpäät olisivat tulleet pehmeälle lumelle ja sehän tietty ällötti. Jouduin käskemään pari kertaa ennenkuin meni. Tästä olikin sitten hyvä vapauttaa takapalkalle. Aika hyvä treeni :) ja osasin olla toistamatta!

Liikkeestä istuminen. Ekalla ja tokallakin yrityksellä Lettu meni maahan, ja siitä muistinkin, että se teki niin viimeksikin kunn tätä treenasin! Otin sitten istahtamisia irrallisena makupaloja heitellen, nämä meni koko ajan oikein. Sitten uusi liikkeestä istuminen ja se onnistui hyvin. Pitää muistaa treenata tätä nyt vielä, omhan typerää luopua helposta pisteistä kokeessa!

Eipä sitten muuta, lopuksi leikittiin lampaanhännällä.