Mirjan pellolla. Aluksi Lettu teki totaalijumit ja mun piti ihan vetää sitä moneen kertaan eteenpäin. Sitten lukko aukesi, ja koira alkoi tekemään töitä varsin kivasti. Koitin oikein  provosoida sitä jumittamaan uudelleen, mutta ei, Lettu se vaan seurasi :)

Tein jotain muutakin, jättöjä ja luoksetuloja. Näissähän ei ollut mitään ongelmaa. Eteenmeno sitten. Ekalla kerralla Lettu haki keskellä kenttää olevaa merkkipaalua, ja meni sen taakse maahan ilman mitään käskyä! Kutsuin sen pois ja vähän hetsasin. Se lähti kyllä suoraan, vähän vilkuili merkkejä eikä edennyt kovin päättäväisesti, mutta merkkien ohi kuitenkin. Sitten käskin sen maahan ja menin sen viereen kehumaan oikein paljon.

Käytiin myös kettistelineitä läpi: putki, keinu ja liikkuva silta sekä tikapuut. Tikapuilta Lettu meinasi pari kertaa hypätä kesken pois, sitten kun kerran pidin sitä kaulapannasta kiinni se teki sen jälkeen ihan nätisti. Viimeiselle puolalle pysähtyminen on kuitenkin vaikeaa, Lettu joko pysähtyisi tokavikalle tai sitten hyppäisi alas.