Lettukin pääsi pitkästä aikaa hakuilemaan Oikarissa. Maalimiehiä laitettiin kolme, kaikilta kiintorullailmaisut, keskimmäinen umpipiilossa. Ekalle taputukset koska arvelin että ensimmäinen pisto voisi lähteä nihkeästi.

Ja niin lähtikin. Tosin lähetin ihan törkeän huonosti (miten voi muistaa miten toista lähettää kun toisen koiran lähetys oli juuri hiottu uudenlaiseksi) ja lettu ikäänkuin valui metsään, pysähtyi melko heti ja hamuili rullaa suuhunsa. Kutsuin sen takaisin, otin maalimieheltä uudet taputukset ja keskityin lähettämiseen. Nyt saatiin ihan oppikirjamainen etsintä, ilmaisu ja näyttö (vapaasti) etenemisineen.

Umppari meni hienosti, Lettu kyllä tarkasti piiloa aika kauan ja välillä jo vilkuili keskilinjalle. Lähti sitten kuitenkin tulemaan rullan kanssa keskilinjalle. Tälle näytölle roikuin liinan perässä ja avasin itse piilon.

Vika maalimies oli sitten jo rutiinia. Näinhän Lettu on ennenkin toiminut että alku on hankalaa, sitten se ikäänkuin "aukenee" tekemään töitä, ihan niinkuin tottiksessakin! Lea ehdottikin että ottaisin sille ennen alueelle tuloa rullan tuontia tai sitten ihan vaan tiellä patukan noutoa. Voisin kyllä ajatella että otettaisiin yksi "maalimies" jo autolla ihan vaan ruttiinin vuoksi, samalla tulisi tarkastettua rullan säätö, nytkin se oli hiukka liian tiukalla.