Tokottelua Noukan nurtsilla. Jälleen olin rakentanut ruudun valmiiksi, ja kun kuitenkin aloitin seuraamisella, lettu kyttäsi koko ajan ruutuun. Siitä johtuen siis kontakti oli "vähän" häilyvä. Aika pitkä pätkä tehtiin ja alkoihan se keskittyä paremmin. Hyvä vire toki näkyi reippaana seuraamisena ja erinomaisina käännöksinä. Askelsiirtymisissä itse onnistun sössimään, mun täytyy muistaa keskittyä mihin jalkani laitan etten tallo koiraa tai tee "mahdottomia" siirtymisiä. Juoksuseuraaminen oli erityisen hyvää, hidastakin otettiin malliksi ja se meni ihan ok.

Sitten ruudun kimppuun. Vauhtia oli ja Lettu meni tällä kertaa joka lähetyksellä hyvin keskelle ruutua. Kuitenkin syötyään namit se alkoi nuuskia maata ja vaeltelemaan, eikä heti totellut seiso-käskyä. Menin palkkaamaan oikein korostetusti keskelle ruutua ja pudotin namit alustalle, ja tämä tuntui auttavan, viimeisellä toistolla Lettu jäi seisomaan alustan taakse.

Tunnari oli sitten tänään liian vaikea. Olinkin laittanut kaksi "väärää" kapulaa jo valmiiksi, ja nyt sitten alkurutiinien saattelemana kävin viemässä oman. Lettu ampaisi kepeille miljoonaa ja tottakai otti väärän :((  Näin jälkeempäin viisastellen mun olisi tietenkin pitänyt jättää se oma selkeästi erilleen vääristä, koska liike ei todellakaan ole vielä opittu ja koiran senhetkinen viretaso kun oli sfääreissä... No, kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen kävin piilottamassa oman kapulan lehtien sekaan ja Lettu sai nenällä sen etsiä. Tässä se selvästikin rauhottui.

Lopuksi vielä kakeja, ja nyt otin varman päälle ja lyhyeltä matkalta (~5m). Maa-seiso ja seiso maa meni hyvin, maa-istu jäi vähän vajaaksi. Sitten tulin ihan koiran eteen tekemään istu-seisoja ja seiso-istuja, näin ne menivätkin ihan ok.